In de klas
of in het theater?
In de toekomst willen we op meerdere manieren onze kennis en ervaringen delen. In de klas is er de mogelijkheid voor interactie, een open gesprek, vragen, activiteiten die de boel een beetje luchtig houden en het samen onderzoeken van de basisonderwerpen rondom seks.
Bij VOOS hebben we de waarheid niet in pacht, en we gaan je dus ook niet vertellen dat je de dingen zo en zo moet doen. Wij denken namelijk dat iedereen anders is!
Ieder mens is uniek en heeft een andere smaak. De een houd van patatjes, de ander houd van tomaatjes. Zo is het ook in bed.
Daarom nemen we je mee op een mini onderzoek, welke je vervolgens, op je eigen gemak en eigen tijd kan voortzetten.

Ben je benieuwd welke programma's we opzetten?
Hieronder meer.


Toekomstplannen
Meer weten?
In de klas
VOOS wil bij jou in de klas komen!

Onze website is er voor jou, om lekker in je eentje op onderzoek uit te gaan. Maar op deze manier kun je natuurlijk niet in gesprek. Misschien heb je wel vragen of vind je het fijn als iemand je door de basis pagina van VOOS heen praat.

Daarnaast is seksuele voorlichting verplicht, en hoe veel leuker dat twee VOOSers dat komen doen dan je ongemakkelijke biologie leraar?

Daarom willen we seksles ontwikkelen!
We zijn nog druk bezig met hoe dat eruit zou moeten zien. Wil je mee denken? Of een idee delen? Mail ons dan op info@voos.nl
In het theater
Ook zijn we plannen aan het maken voor twee jeugdvoorstellingen. Een voor basisschool leerlingen en een voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.lkejdflskl

Wederom: Wil je mee denken? Mail dan naar info@voos.nl
Made on
Tilda