VOOS je mee?
Op onderzoek onder de lakens
VOOS
Seks! Wat weet je er eigenlijk écht van? Hoe werkt het?
Wij nemen je graag mee op onderzoek!
VOOS
Seks! Wat weet je er eigenlijk écht van? Hoe werkt het?
Wij nemen je graag mee op onderzoek!
Filmpjes, blogs en meer!
Filmpjes, blogs en meer!
VOOS vindt seks één van de leukste dingen die er is. Om over te praten, om uit te proberen en te onderzoeken. Op onze website delen we dit onderzoek met jullie! Zo hopen we het plezier in seks te vergroten. Want als je meer weet, kun je beter onderzoeken wat je wilt.

We geven geen vaste antwoorden, omdat we niet geloven dat die bestaan. Iedereen wil andere seks! Jouw seksualiteit is uniek, en van jou alleen. Niets is goed of fout, zolang je de wensen en grenzen van de ander accepteert.

Samen kun je lekker onderzoeken. Gebruik deze website alleen, of met elkaar!

VOOS prikkelt, laat zien dat seks er vaak niet zo uitziet als in porno of in romantische films en benadrukt dat plezier in bed het belangrijkste is wat je kunt leren!


Wat doet VOOS?
VOOS is een groep van verschillende mensen die je graag online, maar ook in bijvoorbeeld workshops, meer vertellen over onze ervaringen met seks! In ons midden zitten psychologen, docenten, schrijvers, illustrators maar ook gewoon "ervaringsdeskundigen".

We zouden het liefst een zo divers mogelijk team willen! Denk je nu: "Ik zie mezelf nog niet gerepresenteerd en wil graag mee denken" stuur ons dan een mailtje op info@voos.nl.

En mocht je meer willen weten dan je kunt vinden, stuur ons dan vooral ook een mailtje, dan gaan we voor je op onderzoek uit!Wie is VOOS?
Hoe noem je jouw..?
Bij VOOS blijven we het moeilijk vinden: Hoe noem je jouw Poenie, Vulva, Kutje, Poes? Mist er een optie? info@voos.nl
Noem het beestje bij de naam
Dank voor je reactie!