Seksualiteit in de corona-tijd
PoesPraat
HKU & VOOS
Wat leven we toch in een gekke tijd! Een tijd waarin singles lijden aan huidhonger of zich plotseling moeten binden aan één corona-buddy. Waarin het ene stel in een nieuwe honeymoon-fase is belandt, terwijl het andere knettergek wordt van elkaar.. Sommigen wippen erop los en bij anderen ligt het stil.

Wat?
De nieuwe VOOS x HKU PoesPraat zal gaan over seks in een 1,5m samenleving. Hoe houdt je solo seks spannend? Zijn er creatieve manieren voor seks op afstand?Hoe trek je je seksleven weer uit die sleur? In onze eerste online evenement OOIT duiken we dieper in op dit soort vragen. In samenwerking met studenten van de HKU zal bovendien een nieuw product worden gepresenteerd, dat wellicht wel leuke afleiding zal bieden in deze tijd!

Met wie?
Hallo iedereen! Wij zijn Fleur en Megan, studenten Fashion Design aan het HKU. Wij ontdekte dat wij een groot gat hebben ervaren in onze seksuele voorlichting. Waarom gaat het bijvoorbeeld nooit over vrouwelijk genot?? Wij vinden het belangrijk om het hier ook over te hebben! En daarom gingen wij een samenwerking aan met VOOS.
In deze PoesPraat zullen we o.a. met jullie delen hoe wij deze tijd door komen, hoe leuk of niet leuk deze nieuwe realiteit ook is. Of je nou samen of alleen bent op dit moment, met z'n alle komen we er doorheen! Ook gaan we samen met jullie op onderzoek uit hoe we nieuwe dingen kunnen ontdekken. Tot bij onze PoesPraat!

Jolanda Hindess is een promotietijger, hoofd evenementen, psycholoog/seksuloog in spe, ervaringsdeskundige en organisatorische heldin. Zij heeft het voor elkaar gekregen dat we de PoesPraat online kunnen houden en zal ons daar deze avond dan ook in begeleiden!

Waar?
Online!

Wanneer?
Woensdag 27 mei om 19:30

Gratis toegang
Wel even aanmelden.

We hebben er zin in en wie weet tot dan!
Afbeelding door HKU
Contact?
info@voos.nl
Made on
Tilda