Monumenten voor
Vluchtigheid
Wanneer
woensdag 2 december om 15:00 - 17:00

Waar
Huis van de Wijk
Waterlandplein 302
1024 NB Amsterdam

Prijs ticket
Gratis entree - Reserveren verplicht
Poespraat | Marijke de Vries & VOOS
VOOS organiseert in samenwerking met kunstenares Marijke de Vries en haar project Tinder Times: Monumenten voor Vluchtigheid. Marijke is kunstzinnig, eigenzinnig en avontuurlijk en verdiepte zich daarom tijdens een slapeloze nacht in een van de populairste tijdsverdrijven van deze tijd: Tinder. Als rijpere kunstenares was haar profiel opvallend, waardoor ze al snel verzoeken kreeg van mannen die het wel zagen zitten om model te staan. Naakt, natuurlijk!

Wat begon als iets om de verveling te doden, bloeide uit tot een volwaardig project met allerlei initiatieven, verspreid over verschillende dagen. Zo is er een prachtige expositie, een TittyTalk gehost door Cathelijne Blok (TittyMag), een performance en tangosalons. En natuurlijk mag een PoesPraat ook niet ontbreken! In deze PoesPraat verkennen we onze grenzen en zullen we experimenteren met nieuwe vormen van erotiek. Neem een kijkje in de expositie van Marijke en krijg de kans om je innerlijke kunstenaar te ontdekken! Onder leiding van Marijke zullen we leren te luisteren naar onszelf, niet naar de norm die ons wordt opgedragen. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Reserveer snel!
Tindertimes Poespraat
Ps. Vanwege de huidige maatregelen zijn er maar beperkte plaatsen beschikbaar, dus bemachtig snel je kaartje! Uiteraard doen we onze uiterste best om veiligheid van iedereen tijdens dit evenement te waarborgen en wordt er absoluut rekening gehouden met de RIVM regels.
Ook benieuwd naar de andere initiatieven rondom dit project?
All rights reserved © 2021 | Stichting VOOS
info@voos.nl