oprichter
Karlijn van der Schaaf
Oprichter van VOOS, actrice, theatermaker, schrijver en ervaringsdeskundige.
VOOS quote
Ziet iedereen eruit zoals ik? Hoe werkt dit nu eigenlijk? Of kan het ook anders?

Seksen, vozen, vrijen, rollebollen, zoenen, kriebelen, likken, laten likken, samen nieuwe dingen onderzoeken, samen geile dingen herhalen, wake-up-seks, masturberen, vingeren, trekken, zweet-seks, de liefde bedrijven: Ik vind seks (en praten over seks) een van de allerleukste dingen die er is!


Ik stel graag vragen bij de vaste idee├źn en beelden over seks, bedenk leuke nieuwe vormen om over seks te kunnen praten en ga met veel plezier op onderzoek uit: Ziet iedereen eruit zoals ik? Hoe werkt dit nu eigenlijk? Of kan het ook anders?
Vanuit deze interesse heb ik VOOS opgericht, met als grootste doel het plezier in bed bij iedereen te vergroten!

Opgeleid vanuit de kunsten, heb ik vaak een andere blik op de aanpak van problemen. Het belangrijkste is dat mijn werk een gesprek is. Dat het nooit op zichzelf staat. Zo ook met VOOS: Ik wil een divers beeld op seksualiteit ontwikkelen, en dat kan ik niet alleen.

Als maker begin ik altijd bij een onderwerp, een verhaal, een thema dat me raakt, dat me beweegt en vanuit daar ga ik op zoek. Op zoek naar de juiste vorm, de mensen, de plekken om het (mee) te maken. Hierdoor beweeg ik me op verschillende domeinen. Ik werk vanuit verwondering en nieuwsgierigheid.

Liefs,
Karlijn van der Schaaffoto door Demi Koen
Door Karlijn:
Ik ben bereikbaar op
www.karlijnvanderschaaf@live.nl
info@voos.nl
Made on
Tilda